Kinder EHBO

Het verlenen van eerste hulp aan kinderen van nul tot acht jaar is anders dan de hulpverlening aan volwassenen. Datzelfde geldt voor reanimatie. Daarom heeft KCM-groep een aparte training -ontwikkeld: Kinder-EHBO.

Deze cursus gaat over de levensreddende handelingen (CPR) en het -gebruik van een defibrillator (AED).

U leert eerste hulp te verlenen aan gewonde of zieke kinderen (van een tot acht jaar) en aan baby’s jonger dan een jaar. Tevens leert u medische -noodsituaties en traumasituaties te herkennen. Ook gaat de cursus in op de (emotionele) -belevingswereld van kinderen. Verder komt de -aanvullende hulp aan de orde, evenals preventief -handelen om verwondingen en ziekten te voorkomen.

De cursus Kinder-EHBO is bedoeld voor (aan-staande) ouders, grootouders, familieleden, -leerkrachten, kleuterleidsters, gastouders en -leidsters uit de kinderopvang.

Valt u niet in deze categorie, maar wilt u adequaat kunnen handelen als een kind onmiddellijk eerste hulp nodig heeft? Dan is deze training ook voor u bestemd.

Contact

Voor vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op 026 750 35 20 of stuur ons een Email.